Advokat Morten Jensen tiltræder posten som næstformand i Ringkjøbing Landbobanks/Nordjyske Banks bestyrelse

- og som formand for bankens lokalråd i Nordjylland

Det er med stor glæde at Advokatfirmaet Børge Nielsen kan dele, at advokat og indehaver Morten Jensen tiltræder posten som en af to næstformænd i Ringkjøbing Landbobanks/Nordjyske Banks bestyrelse.

Morten Jensen blev oprindeligt valgt ind i Nørresundby Banks bestyrelse i 2014. Da Nørresundby Bank i 2015 fusionerede med Nordjyske Bank fortsatte Morten Jensen som bestyrelsesmedlem i Nordjyske Bank.

I 2018 fusionerede Nordjyske Bank med Ringkjøbing Landbobank og igen fulgte Morten Jensen med og fortsatte som bestyrelsesmedlem i Ringkjøbing Landbobank. Udover hvervet som næstformand er Morten Jensen blevet udpeget som formand for Ringkjøbing Landbobanks/Nordjyske Banks lokalråd i Nordjylland.

Morten Jensen udtaler: Jeg har gennem de seneste 5 – 6 år været rigtig glad for at varetage hvervet som bestyrelsesmedlem i Ringkjøbing Landbobank, og ser frem til at forsætte dette arbejde i rollen som næstformand. Det er altid spændende at være en del af en virksomhed, som konstant udvikler sig og hele tiden bestræber sig på at blive endnu bedre. Herudover glæder jeg mig til samspillet med Nordjyske Banks rødder via Lokalrådet – og håber at jeg kan løse denne opgave lige så godt som min forgænger Mads Hvolby har gjort det – men jeg er bevidst om at jeg skal anstrenge mig – og det vil jeg gøre.

Vi ønsker Morten Jensen et stort tillykke med de nye roller.

Kontakt

Advokatfirmaet
Børge Nielsen
Hasserisvej 174
9000 Aalborg

© Copyright Advokatfirmaet Børge Nielsen