Karriere

samtale reception

Vil du være en del af teamet?

Hos Advokatfirmaet Børge Nielsen vil du altid have en vigtig rolle. Vores team består af specialiserede erhvervsadvokater, som alle har egne interesser og motivation. Der er derfor ingen "kasse", som du skal passe ind i for at kunne arbejde hos os. Vores klienter og samarbejdspartnere er mangfoldige, og det skal vi også være. Derfor leder vi altid efter passionerede og innovative holdspillere, som kan bidrage med forskellige kompetencer og perspektiver.

Hos os vil du arbejde med talentfulde kollegaer, som vil vidensdele, udfordre og inspirere dig til at nå dit fulde potentiale. Uanset om du er nyuddannet eller har mange års anciennitet, så støtter vi din faglige udvikling.

Vil du være en del af teamet?

Stud.jur

Vil du have førstehåndserfaring med arbejdet i et dynamisk advokatkontor? 

Hos os får du faglige udfordringer, sparring og kontinuerlig udvikling. Den ugentlige arbejdstid er fleksibel og bliver tilrettelagt, så du også har tid til dine studier og eksamener.

Advokatfuldmægtig

Som advokatfuldmægtig hos os vil du få mulighed for at specialisere dig i netop det speciale, som motiverer dig.

Du vil opleve en stor grad af tillid og hurtigt få ansvar for dine egne sager, med adgang til faglig sparring og feedback fra dine dygtige kollegaer.

Advokat

Som advokat hos os arbejder du på at forstå hver klients kommercielle behov, og bruge din juridiske ekspertise til at finde de bedste løsninger for klienten.

Du vil udvikle dig i et dynamisk miljø, hvor der er plads til at forfølge dine egne interesser og initiativer.

Forretningssupport

Vi har en række stillingsfunktioner, som alle understøtter vores kerneforretning. Du vil få mulighed for at arbejde på tværs af organisationen i et dynamisk arbejdsmiljø.

Vores forretningssupport omfatter bl.a. juridiske sagsbehandlere, receptionister, bogholderi og facility management.

Ledige stillinger

Se vores aktuelle ledige stillinger nedenfor og bliv en del af vores hold af faglige eksperter. Hvis der ikke er en ledig stilling, som matcher din profil, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Der er desværre ingen aktuelle ledige stillinger.

Kontakt

kontakt ledige stillinger
Ulla Skov
Advokat, Partner
99329721

Kontakt

Advokatfirmaet
Børge Nielsen
Hasserisvej 174
9000 Aalborg

© Copyright Advokatfirmaet Børge Nielsen