Om os

Advokatfirmaet Børge Nielsen blev grundlagt i 1956. Vi har siden udviklet os betydeligt og hører i dag til blandt de førende erhvervsadvokatkontorer. 

Advokatfirmaet Børge Nielsen er skabt med kvalitet, tillid og integritet i vores DNA. Vi bestræber os altid på at overstige forventningerne hos vores klienter, som omfatter virksomheder fra alle kommercielle sektorer, finansielle institutioner, private equity, offentlige myndigheder og globale organisationer.

Advokatfirmaet Børge Nielsen leverer den højeste kvalitet af rådgivning og juridisk indsigt på tværs af juridiske specialer. Dette gør vi ved en rådgivning, der er målrettet den enkelte klient på baggrund af indgående kendskab til klientens forretning, organisation og vækststrategi.

For vores klienter betyder det, at Advokatfirmaet Børge Nielsen ikke blot giver juridisk rådgivning. Vi skaber værdi for vores klienter gennem innovative og langtidsholdbare løsninger, således vores klienter kan realisere sine mål. Vores indsigt i kommercielle og operationelle løsninger styrker både vores eksekveringsevne og beslutningskraft, når vi rådgiver vores klienter. Det er årsagen til, at nogle af landets største virksomheder og organisationer vælger os som deres trusted advisors.

Kontakt

Advokatfirmaet
Børge Nielsen
Hasserisvej 174
9000 Aalborg

© Copyright Advokatfirmaet Børge Nielsen