Advokatfirmaet Børge Nielsen bistår den schweiziske ejer af RAIS A/S ved køb af andel i Decoflame ApS

De schweiziske ejere af den nordjyske virksomhed RAIS A/S erhvervede pr. 13. juni en 50% andel af Decoflame ApS, som ligger i Vestbjerg nord for Aalborg. Den hidtidige eneejer af Decoflame ApS forsætter som ejer af de resterende 50 % af aktierne i virksomheden, og Kjell Thomsen fortsætter som administrerende direktør.

Decoflame ApS producerer, designer og markedsfører både specialproducerede bioethanolpejse samt dekorative, vandbaserede pejse, der giver illusionen af ild og flammer. Der er cirka 30 medarbejdere på fabrikken i Vestbjerg og et markedsafsæt i et veletableret forhandlernet i både Danmark og en del andre lande.

RAIS A/S er en betydende aktør på det europæiske marked inden for fremstilling og salg af brændeovne og gaspejse. Produktionen med cirka 115 medarbejdere foregår i Vangen nord for Sæby. Afsætningen sker via et internationalt net af selvstændige butikker, kæder og distributører. 

Advokatfirmaet Børge Nielsen ved Ulla Skov har rådgivet den tidligere 100% og nu 50% kapitalejer af Decoflame ApS i forbindelse med transaktionen. Vi ønsker de to virksomheder held og lykke med det fremtidige samarbejde, og vi glæder os til at følge dem mod nye markeder og nye højder.

Kontakt

Advokatfirmaet
Børge Nielsen
Hasserisvej 174
9000 Aalborg

© Copyright Advokatfirmaet Børge Nielsen