Ledige stillinger

Advokatfuldmægtig

Ansøgningsfrist:
01.05.2024

Advokatfirmaet Børge Nielsen har travlt og vi søger derfor en nyuddannet jurist til en stilling som 1. års advokatfuldmægtig med tiltrædelse til august 2024.

Vi beskæftiger os hovedsageligt med rådgivning af erhvervsvirksomheder og forventer derfor, at en ansøger til stillingen har interesse for erhvervsrådgivning, herunder at denne interesse har udmøntet sig i de kursusfag m.v., du har valgt på studiet. Yderligere informationer om Advokatfirmaet Børge Nielsen kan findes på www.abnlaw.dk.

Arbejdet som advokatfuldmægtig vil bestå i juridisk sagsbehandling og rådgivning, håndtering af retssager og generelt sagsarbejde. Opgaverne vil under advokatfuldmægtiguddannelsen i stigende grad blive mere selvstændige og det forventes derfor, at du kan arbejde struktureret både selvstændigt og i samarbejde med kollegerne – også når der er mange bolde i luften. Vi lægger stor vægt på et højt fagligt niveau, ansvarsbevidsthed og engagement.

Vi kan tilbyde et fagligt udfordrende og afvekslende arbejde baseret på et højt fagligt niveau med gode, erfarne kolleger i et attraktivt kontormiljø. Vi tilbyder endvidere gode konkurrencedygtige løn- og ansættelsesvilkår, som bl.a. omfatter frokostordning, fysioterapi/massage og på sigt mulighed for hjemmearbejdsdage, samt mulighed for deltagelse i vores pensionsordning og sundhedsforsikring.

Skriftlig ansøgning – der vil blive behandlet fortroligt – bedes inden den 01.05.2024 sendt pr. e-mail til hec@abnlaw.dk.

Kontakt

Kontakt

Advokatfirmaet
Børge Nielsen
Hasserisvej 174
9000 Aalborg

© Copyright Advokatfirmaet Børge Nielsen