Morten Jensen

Advokat (H), Ejerpartner
99329734
/

Morten Jensen har gennem mange år rådgivet en lang række danske - især nordjyske - erhvervsvirksomheder inden for en bred vifte af juridiske emner, herunder kontraktret, selskabsret, virksomhedsoverdragelser, generationsskifter m.m.

Herudover arbejder Morten med stort set alle juridiske discipliner i relation til fast ejendom, dvs. både køb, salg og udvikling af fast ejendom samt entrepriseret. Yderligere har Morten stor erfaring med insolvensret, herunder konkursbehandling. 

Morten har efteruddannelse både som voldgiftsdommer og som mediator/konfliktmægler. Senest har Morten gennemgået efteruddannelse inden for complianceområdet.

Med en kombineret juridisk og økonomisk uddannelse, er det naturligt, at Morten arbejder kommercielt og helhedsorienteret. Dette er også baggrunden for, at Morten gerne påtager sig opgaver som bestyrelsesmedlem. Morten har derfor varetaget en lang række bestyrelsesposter i såvel små som mellemstore og enkelte store virksomheder inden for en lang række forskellige brancher og sektorer.

Mortens rådgivning er direkte og umiddelbar og med fokus på hurtigt at få identificeret de centrale problemstillinger i en sag eller opgave, men også med erkendelse af, at det er centralt at have styr på detaljerne.

Kontakt

Advokatfirmaet
Børge Nielsen
Hasserisvej 174
9000 Aalborg

© Copyright Advokatfirmaet Børge Nielsen