Ulla Skov

Advokat (H), Ejerpartner
99329721
/

Ulla Skov er en højt kvalificeret rådgiver i sager vedrørende fast ejendom, herunder navnlig i forbindelse med ejendomstransaktioner og ejendomsudvikling. Ulla har gennemført et betydeligt antal ejendomsoverdragelser, både aktiv- og aktiehandler, og inden for alle typer af ejendomme, herunder boliger, udlejningsejendomme, dagligvareforretninger, produktionsejendomme og landbrug. Ulla har indgående kendskab til de juridiske, finansielle og kommercielle forhold ved projektudvikling, entrepriseret, (erhvervs)lejeret, hvor hun rådgiver både ejendomsudviklere, investorer, entreprenører og bygherrer.

Ulla har desuden omfattende erfaring med styring og forhandling af virksomhedsoverdragelser, både på sælger- og købersiden og inden for en lang række forskellige sektorer. Ulla har gennem årene været involveret i et betydeligt antal M&A-transaktioner og har i den forbindelse tilrettelagt salgsprocesser, forhandlet og konciperet transaktionsdokumenter mv.

Ulla har yderligere stor og mangeårig erfaring inden for rekonstruktion af kriseramte virksomheder - herunder ledelsesrådgivning samt kreditorrepræsentation - overdragelse af nødlidende virksomheder, rekonstruktion og konkurs.

Derudover varetager Ulla kommerciel selskabsretlig rådgivning af virksomheder inden for alle facetter af erhvervsretten.

Ulla er kendetegnet ved en sin evne til hurtigt at få overblik over komplekse forhold. Dette kombineret med en betydelig kommerciel viden og forståelse, gør hende til en værdifuld sparrings- og samarbejdspartner.

Kontakt

Advokatfirmaet
Børge Nielsen
Hasserisvej 174
9000 Aalborg

© Copyright Advokatfirmaet Børge Nielsen